Sökes: Ledare Skridskokul för skolor

jul 23, 2024 Nyheter

Till denna säsong har Bandydistrikt Stockholm fått ett stipendium av Skandia/ Idéer för livet (läs mer om stipendiumet på https://stockholmbandy.se/2024/02/stipendium-for-skridskokul-i-skolor/ samt https://www.ideerforlivet.se/).

Detta stipendium möjliggör för oss att arrangera Skridskokul för skolor. Detta kommer att hållas på flera av våra anläggningar med förhoppningsvis många deltagare. Senaste gången vi genomförde detta blev det väldigt uppskattat av alla deltagande skolor. Vår förhoppning är att barnen upptäcker hur roligt det är med skridskor och söker sig till någon förening som erbjuder Skridskokul.

Vi kommer återkomma med information angående detaljer om tid och plats.

För att kunna genomföra detta kommer vi behöva ledare.

Vi kommer under 2 veckor, 2-13 december, anordna Skridskokul på 4 olika anläggningar i Stockholm.

Platserna kommer att vara Östermalms IP, Spånga IP, Zinkensdamms IP och Gubbängens IP. Ispassen är 2 dagar/isanläggning och är på förmiddagar (ca. 4 tim/dag).

Vi söker ledare som kan vara med och hjälpa oss anordna detta, det behövs framförallt ledare på isen som kan hjälpa till att genomföra själva Skridskokul. Varje dag kommer en ansvarig att finnas på plats.

Vi söker även någon som kan hjälpa till och vara ansvarig för arrangemanget. Kansliet och Utvecklingskomitten (UK) kommer finnas till hands som stöttning.

Alla ledare får betalt per tillfälle man deltar.

Konceptet mot att arbeta mot skolorna i Stockholm har vi kört sedan tidigare och kommer fortsätta med det som grund. Vi ser gärna nya inputs att ta konceptet vidare till något bättre.

Jag är tacksam om ni kan sprida detta vidare till alla andra som skulle kunna ha ett intresse för att vara ledare.

Anmälan görs till bandyn@sdfstockholm.se