Bandygymnasium

Det är dags att ansöka inför nästa årskull av Stockholms bandygymnasium på Midsommarkransens gymnasium med start hösten 2024.

Bandyträningarna är förlagda i Gubbängens Skridsko- och Bandyhall. Bandygymnasiet, eller NIU (nationell idrottsutbildning) som det heter, är kvalitetssäkrat av Svenska Bandyförbundet. Bandyutbildningen leds av huvudinstruktör Niklas Westblad som har mångårig spelarerfarenhet från bandy på elitnivå samt en gedigen utbildning i barn-, ungdoms- och fysträning från GIH.

Bandygymnasiet arrangeras mellan Midsommarkransens gymnasium och Bandydistrikt Stockholm, utbildningen är således inte knuten till en specifik förening.

Öppet hus

Varmt välkommen till öppet hus på Midsommarkransens gymnasium! Under kvällen får ni titta på skolans lokaler och prata med lärare på samtliga program, varmt välkomna!

När?

TBD

Vart?

TBD

Prova på-träning

För den som önskar finns möjligheten till att prova på en träning med NIU Bandy i Gubbängens Skridsko- och Bandyhall. Föranmälan krävs, görs till niklas.westblad@edu.stockholm.se

Uttagningar

Varmt välkommen till uttagningarna till NIU Bandy i Gubbängens Skridsko- och Bandyhall.

När?

TBD

Vart?

Gubbängens Skridsko- och Bandyhall

Gymnasiemässa

Gymnasiemässan i Stockholm är till för dig som bor i Stockholms län och som står inför ditt gymnasieval. Här får du och dina föräldrar chansen att tillsammans träffa representanter från olika gymnasieskolor. På plats finns också Studie- och yrkesvägledare, Gymnasieantagningen och branschorganisationer m.fl. redo att diskutera gymnasievalet.

När?

21-23 november

Vill du ansöka till bandygymnasiet – klicka här >>

Här kan du läsa mer om Midsommarkransens gymnasium >>